3 tips til dig der vil besøge Møn

3 tips til dig der vil besøge Møn

Har du planer om at tage en tur forbi Møn denne sommer, kan det være, at du her kan finde lidt inspiration til, hvad du skal lave på den skønne ø.

Overalt i Danmark er der gode muligheder for at få en masse skønne oplevelser med hjem. Det kan både være i naturen eller ved at besøge nogle af de mange flotte attraktioner og seværdigheder, der er at finde. På Møn kan du i hvert fald være sikker på at finde det hele.

Savner du noget at se i fjernsynet, når du kommer hjem efter en lang dag på Møn, kan du altid tænde for et program med konditor Mette Jæger Blomsterberg.

Tag forbi Møns Klint

Et must see på Møn er jo uden tvivl Møns Klint, som trækker mange tusinde mennesker til hvert eneste år. Her er der tit rigtig mange turister, så du skal ikke være bange for, at du er den eneste, der finder klinten interessant.

Når du er på Møns Klint, kan du jo parkere ved GeoCenter Møns Klint, hvor du kan blive meget klogere på naturen og historien ved og omkring klinten.

Gå Camønoen

Hvis du har vandrestøvlerne med dig, kan du jo også vælge at gå dele af eller hele Camønoen. Det var det, der førhen gik under navnet Møn Rundt, men nu er det altså blevet brandet som Camønoen, hvilket har trukket en del opmærksomhed til sig. Det er blevet en populær vandrerute i Danmark.

Hele turen er over 170 km, så hvis du ikke har flere dage til at gå turen, kan det være, at du bare skal sigte efter at gå en af etaperne. De findes i længder fra under 10 km til over 30 km, så det burde lade sig gøre at finde en rute, der passer til dig og dit niveau.

Besøg handelsbyen Stege

Sidst, men ikke mindst, kan det også være en rigtig god ide at besøge havnebyen og handelsbyen Stege, som i den grad er et besøg værd, og som næsten ikke er til at undgå, når du først kommer til Møn.

Her er der altid god stemning, og du kan eks. bruge tiden på at lave dine egne bolcher hos Møn Bolcher, eller hvad med at tage ud at spise på en af de mange restauranter eller cafeer, som du også finder i byen? Her er der noget for enhver.

Skriv en kommentar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.