Hvad er De Danske Sydhavskyster?

De Danske Sydhavskyster er et helt unikt sted i Danmark, hvor man kan opleve noget af det smukkeste natur Danmark har at byde på. De Danske Sydhavskyster er et geografisk område i Danmark, som dækker over det sydlige Sjælland og de smukke øer Møn, Lolland og Falster. 

Her er der utroligt mange unikke naturområder man kan opleve. Du vil f.eks. finde en masse forskellige små idylliske oaser i de brede diger, hvor store smukke bøgetræer står helt ned til vandkanten og giver skyggefulde områder fra solens stråler. Derudover kan du finde de lækreste badestrande med det lækreste hvide, bløde og fine sand, som disse strande er kendte for i hele verdenen. Hvordan lyder det med en svømmetur i Danmarks varmeste havvand ved Lollands smukke vestkyst eller en dykkertur på muligvis Europas lækreste strande ved Falsters østkyst? Hvis du vil opleve en unik havudsigt i de smukkeste omgivelser kan du også tage til Østmøn, hvor utrolige stejle klipper står 128 meter høje lige op af den glimtrende Østersø.

Hvad kan du opleve ved De Danske Sydhavskyster?

Du kan opleve mange forskellige ting ved De Danske Sydhavskyster. Her er der nemlig ikke kun naturskønne områder, men også mange andre fantastiske seværdigheder.

Et væld af forskellige attraktioner

Ved De Danske Sydhavskyster er der nemlig kommet mange forskellige fantastiske attraktioner på grund af de usædvanligt flotte omgivelser. Når du bevæger dig væk fra strandene og ind imod landet venter der nemlig flere forskellige seværdigheder og attraktioner, som bare vil gøre jeres ophold ved De Danske Sydhavskyster endnu mere magisk. Fordi man befinder sig i nærheden af den tyske grænse er der nemlig kort afstand til alle de unikke og historiske seværdigheder, som befinder sig nede i grænsemiljøet. Er det dog ikke historiske oplevelser i er ude efter, men mere sjove aktiviteter, så er der også mange muligheder. I kan f.eks. tage et smut i det sjove LaLandia, BonBon land eller Geo-centeret Møns Klit. Vil i ud og opleve nogle eksotiske dyr er der også kort til Knuthenborg Safaripark, som har en masse smukke dyr i kan komme ind og se. Der er altså mange muligheder.

Storslåede naturparker og naturområder

Når dette er sagt, så er det også vigtigt lige igen at nævne den ekstraordinære natur der er ved De Danske Sydhavskyster. Naturen, i form af strande, grønne områder, klipper og varme havvand, der er ved De Danske Sydhavskyster er nemlig så smuk, at den i sig selv er en seværdighed og noget man nemt kan få alt tiden til at gå med.

Den perfekte feriedestination for familier

Der er ikke nogen tvivl om, at De Danske Sydhavskyster er et sted, hvor alle kan tage hen og få et helt fantastisk ophold. Når det så er sagt, så er De Danske Sydhavskyster virkelig helt perfekt for familier. Her er der nemlig alt fra badestrande, grønne områder, LaLandia og BonBon land, samt naturparker. Der er altså enormt mange muligheder hvor børn kan blive underholdt, samt brænde en hel masse energi af.

Ofte Stillede Spørgsmål

De Danske Sydhavskyster dækker over det geografiske område Sydsjælland, Lolland, Falster, Møn. Her er flere forskellige virksomheder og attraktioner gået som om at markedsføre dette område under et samlet navn.

Du kan opleve mange forskellige ting ved De Danske Sydhavskyster. Først og fremmest kan du finde en helt unik og utroligt smuk natur ved De Danske Sydhavskyster med nogle af Europas lækreste badestrande. Derudover er der super mange attraktioner man kan besøge i området.

De Danske Sydhavskyster består af Knuthenborg, LaLandia, BonBon land, Danmark Borgcenter, Geocenter Møns Klint, samt Novasol og færgeselskabet Scandlines. Derudover er der mange andre attraktioner at finde i området, det er bare med at komme ud og udforske omgivelserne.

De Danske Sydhavskyster er det helt perfekte sted til en god familieferie. Med lækre badestrande, smukke grønne områder og et hav af forskellige attraktioner er der en masse muligheder for at børnene kan komme ud og brænde noget energi af, samt få nogle oplevelser for livet.

Vil du gerne lære mere?

Vil du gerne lære mere om De Danske Sydhavskyster og dine muligheder? Så er du velkommen til at kontakte os.