Om De Danske Sydhavskyster
De Danske Sydhavskyster præsenterer et udvalg af de mest spændende attraktioner, seværdigheder og skønne naturoplevelser i områderne på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster.
Projektet udspringer af ønsket om at markedsføre hele området som én destination - og er resultatet af et visionært samarbejde mellem kommunerne Lolland, Guldborgsund, Vordingborg, Stevns, Faxe og Næstved, store turismeaktører som Scandlines, Færgen, Lalandia, Knuthenborg Safaripark, BonBon-Land, GeoCenter Møns Klint og Danmarks Borgcenter samt et udpluk af mindre oplevelses- og overnatningssteder.
Målet er at inspirere turister fra Danmark, Sverige og Tyskland - så de hurtigt og nemt kan få et overblik over de mange reason-to-go oplevelser i vores egn af Danmark. Yderligere information om natur og steder på Sydsjælland, Møn, Lolland og Falster kan læses på de seks kommuners sædvanlige turismeplatforme, hhv. www.visitlolland-falster.dk og www.vism.dk.
Har du spørgsmål eller kommentarer til De Danske Sydhavskyster, bedes du rette henvendelse til fællesskabets projektleder Brian Lohse Hansen på telefon 20406714 eller email blh@lalandia.dk. Go’ ferie …