kom med! her er et par super attraktioner, klar til sjov og spÆnding!
VI ER KLAR TIL SJOV OG SPÆNDING
De Danske Sydhavskyster overrasker med en masse attraktioner, som er lige dig! Vil du vende hjem fra din ferie med viden om, hvordan Danmark blev til, så tag til GeoCenter Møns Klint. Her kan du både blive klogere og tage på vilde ekspeditioner på mountainbike, i trækronerne eller langs kysterne. Du kan også høre om en knap så fjern fortids store danske konger på Danmarks Borgcenter – hvor den nyeste teknologi guider dig rundt.
Har du lyst til at slippe legebarnet løs, så besøg BonBon-Lands sjove forlystelser – de har alle slags – både de vilde, dem i luften, der drejer rundt, kører stærkt og suser gennem vand til de sjove for de helt små. Knuthenborg Safaripark er vild på mange måder. Hils på 1000vis af dyr fra hele verden i nordeuropas største safaripark. Og i midten af det hele venter et kæmpe legeområde med natur- og vandlegeplads. Elsker du sjov med vand er Lalandia et must. Vandhundenes paradis med tropiske temperaturer, store bassiner og sjove vandrutsjebaner inde og ude, bl.a. den gigantiske Tornado og Aqua Splash Playground med hele fem vandrutsjebaner. Her kan I også bo i hyggelige feriehuse små 200 meter fra Østersøen og opleve meget mere i centret.
Det bedste råd er: Bliv et par dage ekstra og lad dig overraske – det hele er tæt på – og meget sjovere end du troede.
Lalandia
Lalandia
Oplev den kæmpestore Aquadome med vandrutsjebaner og bølgebassin, det sjove legeland, Monky Tonky Land og den hyggelige overdækkede arkade med spisesteder, butikker og sjove aktiviteter for hele familien. Kom og oplev det hele. Bo i vores dejlige feriehuse - tæt ved badestand.
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg Safaripark
Knuthenborg er Nordeuropas største safaripark. Oplev årets KÆMPE nyhed Dinosaurskoven, der tager jer mere end 66 millioner år tilbage i tiden til brølende dinosaurer! Midt i safariparken ligger Limpopoland, Danmarks vildeste natur- og vandlegeplads og Nordeuropas stejleste vandrutsjebane – Congo Splash!
BonBon-land
BonBon-land
BonBon-Land er Danmarks sjoveste forlystelsespark for hele familien. Vi har alt fra vilde forlystelser til de mere rolige - og vi har sjove forlystelser for de helt små. Når entréen er betalt, er alle forlystelser gratis igen og igen. Kom og få årets sjoveste dag for hele familien i vores park.
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint
GeoCenter Møns Klint er Nordeuropas mest moderne geologi- og naturcenter. Vi tilbyder spændende leg-og-lær aktiviteter, fantastiske udstillinger og modeller, workshops, klatrehule, en 3D-biograf samt mountainbike, træklatring, svævebane og fossiljagt i naturen.
Danmarks Borgcenter
Danmarks Borgcenter
Oplev middelalderen, som du aldrig har oplevet den før. Danmarks Borgcenter er et moderne oplevelsescenter, hvor du oplever middelalderen digitalt. Her venter spænding og uhygge - side om side med sjov og viden.